Избрани Новини

Слънчево и горещо ще е днес

Температурите ще стигнат 41°

Днес ще е предимно слънчево. След обяд над западната половина от страната ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и на места ще има краткотрайни валежи от дъжд и гръмотевични бури. Има условия за градушки. Ще духа умерен, в Западна България, северно от планините, временно силен вятър от юг-югозапад. В Източна България вятърът ще е до умерен югоизточен. Дневните температури ще се повишат и максималните ще са между 36° и 41°.

Над планините ще бъде предимно слънчево. След обяд над масивите от Западна България ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и на места ще превали краткотраен дъжд с гръмотевични бури. Ще духа умерен, по най-високите части временно силен запад-югозападен вятър. Максимална температура на височина 1200 метра около 34°, на 2000 метра - около 25°.

Над Черноморието ще бъде предимно слънчево. Ще духа до умерен югоизточен вятър. Максималните температури на въздуха ще са между 29° и 32°. Температурата на морската вода е 25°-28°. Вълнението на морето ще е около 2 бала.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)