Избрани Новини

Изложба представя пейзажите на Огнян Механджиев

Откриването е от 18.00 часа

Известният благоевградски художник Огнян Механджиев подреди самостоятелна изложба базар в малката зала на Градската художествена галерия - Благоевград. Арт събитието ще бъде официално открито днес от 18.00 часа. Изложбата се организира от Движение „Ние жените”, с любезното съдействие на Община Благоевград.
Директорът на Градската художествена галерия Иван Милушев, ще аранжира и селектира кои платна на майстора на четката да бъдат представени в експозицията.
Картините на твореца ще бъдат изложени в малката зала на художествената галерия. Посетителите ще могат да видят завладяващите пейзажи и натюрморти на Огнян Механджиев, които са рисувани по време на пътуванията му десетилетия наред из цялата страна. Разбира се, сред творбите му преобладават тези, на които са изобразени забележителни места в Пиринския край. Всеки ще може да се докосне до багрите и прелестите на българската природа, до духовните послания на художника. Изложбата ще може да бъде разгледана до 20 юни в малка зала на ГХГ- Благоевград.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)