Избрани Новини

Пийнала водачка предизвика верижна катастрофа

Е.С. /28г./ от Благоевград карала с 1,49 промила алкохол

На територията на област Благоевград са станали следните ПТП през уикенда:
- На 17.05. около 13:50 часа на ПП1 Е-79 между Благоевград и Кресна лек автомобил „Шевролет Круз“, управляван от Е.С. /28г./ от Благоевград, предприемайки маневра „изпреварване“ се блъска в насрещно движещ се лек автомобил „Рено“ с 52-годишен водач, който се завърта, навлиза в лентата за насрещно движение, блъска се в лек автомобил „Фолксваген“ с 36-годишен водач, след което отскача и се блъска в товарен автомобил „Нисан“ с 50-годишен водач. В резултат на инцидента, с охлузни рани в областта на врата и крака, е пострадала 47-годишна жена, пътуваща в товарния автомобил „Нисан“. След извършен медицински преглед е освободена за домашно лечение. С техническо средство е установено, че водачката Е.С. е шофирала с наличие на 1,49 промила алкохол в издишания въздух.
- На 18.05. около 13:40 часа на бул.„П.Яворов“ в Благоевград влекач „Волво“, управляван от И.Б. /60г./ от Благоевград, завивайки наляво от крайна дясна лента отнема предимството на мотоциклет „Хонда“ с 32-годишен водач от Благоевград, в резултат на което настъпва ПТП. С охлузна рана на ръката е пострадал мотоциклетистът, който след извършен медицински преглед е освободен за домашно лечение.
- Вчера около 16:10 часа в с.Склаве лек автомобил „Фолксваген Голф“, управляван от К.П. /67г./ от с.Склаве, извършвайки маневра на заден ход, блъска 86-годишна жена от с.Склаве. Жената е пострадала с фрактура на дясната китка и охлузвания на десен крак. Настанена е за наблюдение в МБАЛ „Югозападна“.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)