Избрани Новини

При ПТП пострада 37-годишен мотоциклетист

Две благоевградски коли се блъснаха

През изминалото денонощие в Благоевградска област станаха следните ПТП:

- Вчера около 17:30 часа на ул.“Ст. Стамболов“ в Благоевград лек автомобил „Ауди“, управляван от Д.И. /27 г./ от Благоевград, движейки се с несъобразена с характера и интензивността на движението скорост, блъска в задната част, спрял и даващ предимство на преминаващи по пешеходна пътека пешеходци, лек автомобил „Фолксваген Поло“ с 22-годишен водач от Благоевград. В резултат на инцидента, с болки в областта на шията, е пострадал водачът на лекия автомобил „Фолксваген Поло“, който след извършен медицински преглед е освободен за домашно лечение.

- Вчера около 17:50 часа на бул.„Св.Д.Солунски“ в Благоевград лек автомобил „Сузуки Сплаш“, управляван от Д.Х. /63 г./ от Благоевград, не осигурява достатъчна дистанция от движещ се пред него и намаляващ скоростта си мотоциклет „Сузуки“ и го удря в задната му част. В резултат на инцидента, с порезна рана в областта на седалищните части, е пострадал 37-годишният водач на мотоциклета.

- Вчера около 20:40 часа на пътя между с.Плетена и с.Долно Дряново лек автомобил „Фолксваген Голф“ с 18-годишен водач от с.Кочан, община Сатовча, движейки се с несъобразена с пътните условия скорост, на ляв завой излиза вдясно от пътното платно и допуска ПТП. С разкъсно-контузна рана в областта на носа е пострадал 26-годишен мъж от с.Кочан, пътуващ в автомобила.

 



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов