Избрани Новини

Синът на Аня Пенчева излезе от ареста

Не му е повдигнато обвинение за екшъна край Сапарева баня

Синът на актрисата Аня Пенчева Ангел Караньотов, който бе арестуван за среднощния екшън на летището край Сапарева баня, след няколкочасов престой в ареста на РУП - Дупница вчера е освободен, информира struma.bg. След разпит, проведен с него по време на ареста, не му е повдигнато обвинение за случая от неделя срещу понеделник, при който беше пребит 38-годишният бизнесмен Ахмед Ибишев след скандал с най-популярната дама дрифт пилот Ива Русинова.
Издирват се свидетели на побоя на летището, сред които е имало и от Дупница. Вчера цял ден са правени очни ставки в полицията.
След скандала между Ива Русинова и Ахмед Ибишев от София пристигнали два джипа с 10-ина едри мъже, които са пребили бизнесмена, той в момента е в „Пирогов” със счупена челюст.
Летището край Сапарева баня е собственост на общината. Кметът Калин Гелев на въпроса контролира ли някой какво се случва в общинската собственост ето какво заяви:
“Летището беше отдадено под наем на столична фирма, но тя не си плаща наема повече от три месеца и договорът беше прекратен. Общината не носи вина за случилото се. Може да се сбият и в дискотека. От години се правят състезания и дрифтове на летището, но по-добре там, отколкото на пътя да убият някого. В полицейския участък работят 7 полицаи, които отговарят за Сапарева баня и Паничище, те минават и покрай летището, но не могат да стоят по цял ден или нощ там. Не мога да назнача денонощна охрана на летището, изискват се средства. Мотористите и шофьорите са пълнолетни хора и могат сами да се грижат за себе си”, заяви кметът К. Гелев.
На летището още на входа се виждат остатъци от гуми на мотори и автомобили. Мястото, където се правят дрифтове, е черно от изгорели гуми. Край пистата има остатъци от гуми, в тази част на летището мирише на изгоряла гума от дрифтовете на многобройните  автомобили и мотори.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов