Избрани Новини

LAGÒ Fest – двудневен фестивал започва в Самоков

Музика, работилници, базари и кино сред природата

Днес и утре ще се проведе 1-вото издание на LAGÒ Fest след смяната на името и концепция му. Това ще се случи на едно от любимите места на самоковци – входа на парк LAGÒ (Туристическата градина).
LAGÒ Fest ще предложи богата и разнообразна програма, включваща много музика, кино, спортни активности, базари, работилници и занимания за деца. Паркът ще се превърне в най-вълшебното място с хамаци, барбарони, отворен бар, бира и забавления.
МУЗИКА
На сцената ще се качат музиканти от различни жанрове - DAYO, Dead Man’s Hat, Spens, Roof Rhymez и Boyana Zhelyazkova Live Band. Те ще бъдат подгрявани от DJ OJ и DJ Rawland.
PUMP TRACK SAMOKOV
Pump Track е единственото по рода си трасе, създадено по проект на Спортен клуб по велосипедизъм NoBrainz в партньорство с Фондация SEED.
По време на фестивала ще се проведе и неговото официално откриване с демонстрации от професионалисти и състезания.
КИНО
Кино програмата също обещава страхотна българска селекция от Кинематограф - 6 родни филма и 1 сръбски.
Хранкооп ще вземат участие с био храни.
Всеки ще има възможността да се наслади на богато вкусово и ароматово разнообразие.
ДЕТСКИ УВЕСЕЛЕНИЯ
На 1-ви юни за детския празник ще има забавления за всички деца. Подготвена е специална програма, атракциони, работилница с храна с водещи фермери от Хранкооп, детска дискотека и други.
РАБОТИЛНИЦИ
Младежи от Полша организират забавни творчески ателиета с бои, рисуване на чанти, правене на бижута, графити на платна и много настроение.
Ако искате да се откъснете от големия град, да се забавлявате сред природа, да се насладите на качествена българска музика и да се създадете нови приятелства, заповядайте на LAGÒ Fest.
AFTER LAGÒ Fest!
За да продължат хубавите емоции  след концертите,  организаторите ще насочат публиката директно към Hub-a, където подобаващо ще бъде закрит фестивала за 2019 г.
Facebook страница на фестивала: https://www.facebook.com/LAG%C3%93-Fest-309564073063010/



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов