Санданчанинът Борислав Дуев спечели чисто нова кола - blagoevgrad.utre.bg

Санданчанинът Борислав Дуев спечели чисто нова кола

25 май 2019, 20:55 | blagoevgradutre
  • Снимка:
    Спорт Тото

  • Снимка:
    Спорт Тото

  • Снимка:
    Спорт Тото

Специална томбола зарадва Дафинка Бидова с LED телевизор

В съботния ден СПОРТ ТОТО организира специално събитие в Сандански. Екипът на Български спортен тотализатор пристигна в курортния град, за да връчи официално ключовете за чисто нов мощен, луксозен автомобил. Специалната „ТОТО томбола“ зарадва Дафинка Бидова с LED телевизор. А треньорите и състезателите от Клуб за източни бойни изкуства „Спартак“ направиха майсторска демострация пред гостите и жителите на града.
Новият собственик на луксозния Ягуар ХЕ от Великденския тираж на „Тото 2 – 6 от 49“ се казва Борислав Дуев. Той е на 37 години, от град Сандански. Занимава се с дърводобив. Не пропуска тираж на игрите на СПОРТ ТОТО. Предпочита да играе с готови фишове. По време на тегленето Борислав бил у дома и гледал предаването. Веднага проверил номера на фиша си в интернет. Борислав има автомобил, но винаги е мечтал да има чисто нова кола.
Ключовете от луксозния автомобил връчи лично районният директор на югозападната дирекция на Български спортен тотализатор Емил Кехайов. „Честито на късметлията и пожелавам на всички участници в игрите на Български спортен тотализатор много печалби. Джакпотите в игрите на СПОРТ ТОТО растат непрекъснато и си пожелавам следващият милионер да е отново от югозападния край. Вече имаме 8 тото милионери от района, още един ще затвърди убеждението, че сме късметлийски окръг", каза г-н Кехайов.
От специалната „ТОТО томбола“ Дафинка Бидова пък си спечели голямата награда – LED телевизор. „Прекрасна изненада от СПОРТ ТОТО и точно навреме“, радва се Дафинка и пожелава късмет на участниците в игрите на Български спортен тотализатор.Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета