Избрани Новини

Приемат документи за редовната кандидатстудентска изпитна сесия в ЮЗУ

Конкурсните изпити ще се проведат на 7, 8 и 9 юни

От днес до 5 юни 2019 г. кандидат-студентите могат да подават документи за редовната изпитна сесия в Югозападния университет „Неофит Рилски“. Конкурсните изпити ще се проведат на 7, 8 и 9 юни 2019 г.

Необходимите документи за явяване на изпит са: заявление по образец и квитанция за платена такса за всеки конкурсен изпит в размер на 30.00 лева. Документите се подават в зала 1102А на Учебен корпус №1, онлайн на адрес http://ksk.swu.bg (с изключение на електронните изпити и подаване на документи за кандидатстване) или в кандидатстудентските бюра в страната.

Междувременно всеки работен петък до 17 юни и всеки ден от 17 юни до 5 юли 2019 г. в университета се провеждат електронни изпити по български език, история на България, география на България, биология, математика и английски език. Таксите за явяване на електронни изпити се заплащат в деня на изпита до един час преди неговото начало. Кандидатите се явяват в залата най-късно 30 минути преди началото на изпита, като представят лична карта и документ за платена такса.

Първият етап на класирането ще бъде обявен на 12 юли 2019 г., а вторият на 18 юли 2019 г.

 Подробна информация и пълния график за кандидатстудентските изпити можете да откриете на официалния сайт на ЮЗУ „Неофит Рилски“ – www.swu.bg.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)