Избрани Новини

На ламатка и чилик играха децата в Сандански /снимки/

Животът

31-05-2019, 16:36

Снимка:

Община Сандански

Автор:

blagoevgradutre

Всичко от Автора

Още по Темата:

Да поиграем на чилик!

Сандански вече си има химн. Честито!

Започна пленер по живопис в Сандански

Тази вечер ще гледат безплатно "Аладин"

По случай Деня на детето 1 юни, Археологическият музей, Община Сандански и Парк хотел "Пирин" организираха куп игри и забавления за всички малки и пораснали деца в парк „Свети Врач“.
„Чилик джумак“, „Ламатка“, „Топорман“, „Чучулига“ бяха сред игрите, които забавляваха всички деца днес сред хладнината на парка. Малчуганите, които играха и се веселиха, получиха много лакомства и изненади за техния празник.
Празничните прояви, посветени на най-усмихнатия ден, продължават и тази вечер в 20:00 ч. при къщичката на баба Яга в парка, където младежите от "Помогни без причина" организират лятно благотворително кино на открито с любимото филмче на малки и големи „Аладин“.
На 1 юни Община Сандански подарява на своите деца разходка с любимото влакче. Маршрутът е в градския парк, а малчуганите ще могат да се повозят безплатно до обяд.
Община Сандански е подготвила и друга изненада – всички посетители на зоокъта в Сандански ще имат възможността отблизо да видят любимите на всички животни по новопостроената въздушна алея, която преминава през цялото местообитание на кенгуруто, муфлона, елена, сърната и др.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов