Агнешка курбан чорба похапнаха в Кухнята за бедни - blagoevgrad.utre.bg

Агнешка курбан чорба похапнаха в Кухнята за бедни

03 юни 2019, 09:40 | blagoevgradutre
  • Снимка:
    Кухня за бедни, Благоевград

Постъпиха нови хранителни дарения

Кухнята за бедни към православния храм "Св.Николай Чудотворец" в благоевградския квартал "Грамада" и тази неделя нахрани социално слабите ни съграждани.
"Христос Воскресе! Днес, 2-ри юни, раздадохме агнешка курбан чорба и хляб. Дареното животно беше доста голямо.
Благодаря на всички, които участваха в дежурството и които дариха хранителни продукти и животното за днешното дежурство. Днес се донесоха замразени пилешки бутчета, хляб, бутилки олио и подправки. Хората с трепет и голямо желание идват да донесат, който каквото може.
Слава Богу за всичко, за доверието и за възможността за такива срещи.
Христос Воскресе! Воистину Воскресе!", споделиха организаторите.
Увеличава се броят на новодошлите хора, желаещи да работят като доброволци в кухнята. От Кухнята за бедни благодарят на всички дарители и помощници, с чиято помощ отново нахраниха хората.
Ако и Вие искате да помогнете по някакъв начин на инициативата, можете да дарите пари или хранителни продукти. Ако нямате финансова възможност, тогава можете да дарите труда си и да се включите в процеса на приготвяне на обядите. Отидете на място в църквата "Св. Николай Чудотворец" или в Православния информационен център на Неврокопската света митрополия, намиращ се на ул. "Тракия"- 3 в Благоевград и попитайте кога може да стартира Вашата доброволческа дейност!
Информация може да получите веднага във фейсбук групата "Ако си дал на другия".Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета