Избрани Новини

Мотоциклетист загина край Яново

Пет катастрофи с осмина пострадали и един загинал през уикенда в Благоевградско

На територията на област Благоевград спрез уикенда станаха следните ПТП:

- На 31.05. около 21:00 часа на пътя между с.Делчево и гр.Гоце Делчев лек автомобил „Опел Астра“ с 22-годишен водач от гр.Гоце Делчев, движейки се с несъобразена с пътните условия скорост, излиза вляво от пътя  и се преобръща в крайпътно дере. С контузия на ляв крак и лява ръка е пострадал водачът на автомобила.

- На 1.06. около 16:00 часа в с.Рилци, община Благоевград, лек автомобил „Форд“  с 50-годишен водач от Благоевград, движейки се с несъобразена с пътните условия скорост, се блъска в паркиран лек автомобил „Опел Зафира“, като в резултат на инцидента, без опасност за живота, са пострадали водачът на автомобила и 8-годишно момче, пътуващо в него.

- На 2.06. около 11:20 часа между с.Места и с.Буково, община Гоце Делчев, лек автомобил „Лада“ с 50-годишен водач от гр.Гоце Делчев, движейки се с несъобразена с пътните условия скорост, на десен завой излиза вдясно от пътя и се преобръща. С контузия на гръден кош е пострадал водачът на автомобила.

- На 2.06. около 13:40 часа между с.Господинци и с.Баничан товарен автомобил „Опел Зафира“ с 55-годишен водач от гр.Гоце Делчев навлиза в лентата за насрещно движение и се блъска в лек автомобил „Фолксваген Тауран“ с 38-годишен водач от Благоевград. Виждайки настъпилия инцидент, водачът на лек автомобил „Сеат Кордоба“, движещ се зад лекия автомобил „Фолксваген Тауран“ се отклонява вдясно и се удря в еластична ограда. При инцидента са пострадали водачът на товарния автомобил „Опел Зафира“, който е с контузия на гръден кош, водачът на лекия автомобил Фолксваген Тауран“, който е с болки в таза и пътуващите в лекия автомобил Фолксваген Тауран“ 35-годишна жена от гр.Гоце Делчев, която е с болки в долните крайници и 11-годишно момче от Благоевград, което е с болки в гърдите. След извършени медицински прегледи пострадалите са освободени за домашно лечение.

- На 2.06. около 16:45 часа в РУ-Сандански е постъпил сигнал за пострадало лице в резултат на ПТП в района на спирката в с.Яново, общ.Сандански. От пристигналите на място полицейски служители е установено, че 39-годишен мъж от с.Яново, управлявайки нерегистриран по надлежния ред мотоциклет „Ямаха“, без да е правоспособен водач и движейки се с несъобразена пътните условия скорост, на ляв завой е излязъл вдясно от пътя и се е блъснал в циментова шахта. При инцидента водачът на мотоциклета е загинал на място.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов