Часове остават до старта на "Jumaya Stage Festival” - blagoevgrad.utre.bg

Часове остават до старта на "Jumaya Stage Festival”

07 юни 2019, 15:00 | blagoevgradutre
  • Снимка:
    Община Благоевград

    Предлага и неделно училище

Началният час е 19.00 часа, а датите са 7 и 8 юни

Броени часове остават до старта на второто издание на „Jumaya Stage Festival”. Музикалното събитие е  финансирано от Фонд „Култура“ към Община Благоевград.
На голямата сцена пред “Stage Bar” по време на двата фестивални дни ще чуем едни от най-обичаните изпълнители от публиката.
В програмата ще вземат участие невероятните таланти от „Мерудия“, Акага, Д2 и Любо Киров, Echoo Balkan Samba, Fa Rock, Leontas, Sevi, Вокално студио „ФА ДИЕЗ“.
Мястото е вече познатият терен - паркингът пред Stage bar и Райфайзен банк, площад “Македония“ и паркът пред сградата на НАП. Началният час е 19.00 часа, а датите са 7 и 8 юни.
Второто издание на фестивала предлага и неделно училище. В него участие ще вземат известни в България артисти. „Jumaya Stage Festival”  предлага уъркшоп за деца и възрастни. Иван Шопов ще запознае хората с най-новите способи за създаване на музика. Евгени Господинов ще  покаже техниките на пеене при деца и възрастни, които се занимават с рок музика.  
Водещ на фестивала ще бъде изключителният Георги Кючуков, шампион на първото национално първенство по стендъп.
По време на стрийт фестивала жителите и гостите на Благоевград ще имат възможност да разгледат и закупят ръчно направени артикули от арт базара, организиран от младия дизайнер Надежда Червенкова.Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета