Вкусен ориз и салатка предложиха в Кухнята за бедни - blagoevgrad.utre.bg

Вкусен ориз и салатка предложиха в Кухнята за бедни

09 юни 2019, 18:00 | blagoevgradutre
  • Снимка:
    Кухня за бедни, Благоевград

Всеки може да помогне по някакъв начин на инициативата

Кухнята за бедни към православния храм "Св.Николай Чудотворец" в благоевградския квартал "Грамада" и тази неделя нахрани социално слабите ни съграждани.
"И днес нахранихме нашите по-малки братя с момичетата от Алтернативи. Благодаря за вкусния ориз и салатката от зеле. Благодаря за оправените чешми и новата инсталация. Бог да Ви поживи!", споделиха организаторите.
Увеличава се броят на новодошлите хора, желаещи да работят като доброволци в кухнята. От Кухнята за бедни благодарят на всички дарители и помощници, с чиято помощ отново нахраниха хората.
Ако и Вие искате да помогнете по някакъв начин на инициативата, можете да дарите пари или хранителни продукти. Ако нямате финансова възможност, тогава можете да дарите труда си и да се включите в процеса на приготвяне на обядите. Отидете на място в църквата "Св. Николай Чудотворец" или в Православния информационен център на Неврокопската света митрополия, намиращ се на ул. "Тракия"- 3 в Благоевград и попитайте кога може да стартира Вашата доброволческа дейност!
Информация може да получите веднага във фейсбук групата "Ако си дал на другия".

 


Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета