Голямо признание завоюваха танцьорите от Танцова школа "Еуфория“ - blagoevgrad.utre.bg

Голямо признание завоюваха танцьорите от Танцова школа "Еуфория“

12 юни 2019, 11:40 | blagoevgradutre
  • Снимка:
    Община Банско

  • Снимка:
    Община Банско

  • Снимка:
    Община Банско

Представиха се отлично на международния фолклорен фестивал “Охридски вълни“

Голямо признание завоюваха танцьорите от Танцова школа „Еуфория“ при читалище „Никола Вапцаров - 1894“ - Банско с хореограф Десислава Баханова. Те стъпиха на международна сцена и получи много награди, диплом, плакет, и разбира се, сърцата на публиката. Всичко това се случи в Охрид, Северна Македония, на международния фолклорен фестивал “Охридски вълни“. Пиринският фолклор бе представен на една сцена с фолклора на други националности.
Още на дефилето на участващите състави формацията се отличи с прекрасните си костюми и предизвика огромен интерес.
За успешното си представяне съставът получи благодарствено писмо от Асоциацията за организиране на фолклорни фестивали в Северна Македония: "Екипът на асоциацията изказва огромна благодарност за участието на школа “Еуфория“ на фестивала “Охридски вълни“ в Охрид, Северна Македония. За нас бе чест да сте част от този фолклорен форум. Директорите и Организационният комитет, в лицето на община Охрид, са изключително доволни от вашето представяне. Занапред ще бъдете почетен гост на всички организирани от нас фестивали. Очакваме с нетърпение следващото ви участие. Желаем успех на целия състав!“.
Директорите на Световната фолклорна организация отправиха покана към състава за участие на фестивал в Будапеща, 2020 година.Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета