"Аз, досадникът” със Сашо Кадиев гостува в Сандански - blagoevgrad.utre.bg

"Аз, досадникът” със Сашо Кадиев гостува в Сандански

14 юни 2019, 11:00 | blagoevgradutre
  • Снимка:
    Община Сандански

Представлението е от 19.00 ч. в Домa на културата

Комедията „Аз, досадникът” гостува в Сандански днес от 19.00 ч. в Домa на културата.
С „Аз, досадникът” със сигурност няма да скучаете. Главни действащи лица са Мариан Бачев и Александър Кадиев, които попадат в две съседни хотелски стаи в малко градче във Франция. Жан (Бачев) е наемен убиец, а съседът му по стая е Франсоа (Кадиев), който е фотограф, преживява любовна раздяла. Питате се кой е „Досадникът”? Не става ясно, докато Франсоа Пиньон (Сашо Кадиев) не започва да приказва. „Приказва” е меко казано, защото той не млъква през цялата постановка. Влиза напълно в образа на досадния, притеснен, приказлив французин. На всичкото отгоре се опитва да се „самообеси” – първо на щорите на прозореца, на лампата, а накрая – и на душа в банята….
Определено няма да сгрешите, ако решите да посетите „Аз, досадникът”. Това е идеалната постановка, ако сте фен на комедията, имали сте кофти седмица или напоследък ви липсва смехът.
Постановката е под режисурата на Богдан Петканин, чието дело са и хитовите комедии „Спанак с картофи”, „Горката Франция” и „Тя, той и още двама-трима”.Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета