Избрани Новини

Звездите от Годишните музикални награди на БГ Радио с два концерта в Благоевград

CITY TV излъчва уикенд с най-доброто от церемонията

Емоционалните реакции, коментари и страсти след връчването на Годишните музикални награди на БГ радио 2019 на грандиозната церемония в зала "Колодрум" в Пловдив още не са отшумели, а БГ Радио вече подарява на благоевградчани две нови забележителни музикални събития!
Единственият град, носител на статуетката за БГ град-посланик на българската музика, Благоевград, посреща звездите от Годишните музикални награди на БГ Радио в парк "Македония" за два концерта на 14 и 15 юни.
Участие в празничния концерт на 14 юни /петък/ ще вземат БГ Вдъхновителите на 2019 Братя Аргирови, Графа, Deep Zone Project, Jeremy?, Милена и нейната група, RAFFI, Свилен Ноев, Сигнал.

На 15 юни в събота на голямата сцена в парк Македония излизат БГ Дебют за 2019 4Magic, DARA, Деница Караславова, Дивна, Искрен Тончев (Искрата), Михаела Филева, Pavell&Venci Venc’, Поли Генова и Стефан Илчев. Своеобразни домакини на концертите ще бъдат Рафи, Поли Генова и любимият глас от БГ Радио Наско Стоянов.

Концертите са с вход свободен и начален час 20:00.
Същият уикенд CITY TV става ефирен домакин на церемонията по връчване на Годишните  музикални награди на БГ Радио 2019. В събота на 15 юни от 20:00 и в неделя, 16 юни, от 12:00, музикалната телевизия в България ще излъчи пълен запис на бляскавата церемония от европейската столица на културата за 2019 Пловдив.  
Вижте отново големите победители, отнесли златните статуетки вкъщи, премиерите на десетте нови песни със заявка за хитове на лято 2019 и най-интересните „зад кадър“ моменти само по CITY TV. 



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов