Научна конференция събира над 100 учени от осем държави - blagoevgrad.utre.bg

Научна конференция събира над 100 учени от осем държави

14 юни 2019, 10:38 | blagoevgradutre
  • Снимка:
    ЮЗУ "Н.Рилски"

    Научният форум е от 14 до 16 юни

Темата е "Съвременното образование – условия, предизвикателства и перспективи“

Факултетът по педагогика към Югозападния университет „Неофит Рилски“ организира Седма международна научна конференция „Съвременното образование – условия, предизвикателства и перспективи“. Научният форум ще се проведе от 14 до 16 юни в хотел „Орбита“, Благоевград. Официалното откриване е с начален час 12:30.
В конференцията ще участват над 100 учени, докторанти и постдокторанти, директори и учители от осем държави – България, Русия, Македония, Сърбия, Гърция, Хърватия, Израел, Република Дагестан.
Целта на международния форум е да обедини усилията на специалисти от различни научни области и школи в изследване на състоянието и предизвикателствата пред съвременното възпитание и образование в различен социокултурен и икономически аспект.  
В рамките на тридневната конференция в отделните научни секции ще бъдат представени доклади по проблеми, свързани с дидактиката и психологията на висшето образование, иновациите в подготовката и квалификацията на учители и други педагогически специалисти, проблемите на предучилищното и училищното образование, иновативните училища в съвременното образование.
Научният форум се провежда със съдействието на фонд „Научни изследвания“. Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета