Театърът на армията с хитово заглавие в Банско - blagoevgrad.utre.bg

Театърът на армията с хитово заглавие в Банско

14 юни 2019, 13:30 | blagoevgradutre
  • Снимка:
    Община Банско

Представлението е в 19 часа

Големият приятел на банската публика - Театърът на армията, ще зарадва своите почитатели с хитовото заглавие от афиша си "Черна комедия".
Действието на пиесата се развива в Лондон, в апартамента на младия скулптор Бриндсли Милър, по време на авария в електрозахранването. Този факт води до редица неудобни за героите и смешни за публиката ситуации.
Бриндсли Милър е беден художник, сгоден за разглезената Каръл Мелкет. За да впечатлят баща ѝ – неуравновесеният полковник Мелкет – взимат обзавеждането на съседа.Но всичко се обръща с главата надолу (буквално и преносно), защото токът внезапно изгасва. Един по един започват да се появяват и останалите герои – съседката Фърнивъл, съседът Харолд, бившата любовница на Бриндсли, "богатият меценат". Комичните недоразумения стават все повече, а за да бъде още по-трудно на героите и смешно за публиката, всичко се случва... на тъмно!
Заповядайте на срещата с любимите си актьори, които отново са тук, за да ви развълнуват и разсмеят. Очакват ви довечера в 19 часа, в салона на читалище "Никола Вапцаров".Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета