Избрани Новини

"Пирин" стартира с 22-ма състезатели

На традиционния водосвет присъстваха близо 100 души

ОФК „Пирин“ Благоевград стартира подготовка днес с 22-ма състезатели. На традиционния водосвет присъстваха близо 100 души, като от клуба получиха и по един подарък – лятна шапка с емблемата на орлетата.
На тържественото ново начало за Пирин присъстваха кметът Атанас Камбитов и председателят на ОбС Благоевград Радослав Тасков, като радушно бе  посрещната и новата благодетелка на тима Ива Уорън.
Десетки фенове, общественици и представители на бизнеса също уважиха първото занимание на пиринци.
Кметът на Благоевград Атанас Камбитов приветства новото начало за орлетата, като изрази надежда разговорите за бъдещето на тима, които се водят в момента, в най-скоро време да станат реалност и в обозримото бъдеще отборът да търси място сред най-добрите в България.
Госпожа Уорън също изрази увереност, че пред клуба има отлична перспектива, която не е плод на емоционално решение, а на проследяване на събитията около отбора в последните три години. Тя обяви дългосрочен план, който ще влезе в действие в най-скоро време.
Спонсорът „Емирейтс Уелт“ вече е положен на тренировъчните екипи от марката „Умбро“, с която пиринци ще се обличат през сезон 2019-20.
Днес бе представено и новото попълнения в отбора Руслан Иванов. Той е един от първите по-опитни състезатели, които ще подсилят състава за предстоящия сезон.
До края на следваща седмица зелените ще се готвят в домашни условия. Планиран е лагер в село Баня, като някои детайли все още се уточняват.
Първата контролна среща за тима е на 27.06., а съперник ще бъде „Кариана“ Ерден.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)