Избрани Новини

"На гости при баба и дядо" отново събира децата на Белица

Дошли са от различни разстояния на България и Европа

Отново е лято, отново е време за игри и забавления. Отново внуците на Белица са на гости при баба и дядо, дошли от различни разстояния на България и Европа.
Читалище ”Георги Тодоров-1885” в Белица помага да се разнообразят дългите горещи летни дни, като предлага разнообразни занимания всяка седмица, включени в програмата Забавно лято 2019 - „На гости при баба и дядо в Белица“.

Програмата стартира днес. Предлагат се различни тематични занимания като "Четенето - лесно" и забавна лятна читалня, разположена в летния парк. Благодарение на компютрите, с които разполага читалището, децата ще могат да разиграват образователни и развлекателни игри. На екскурзия / с четене и презентации/ ще се запознаят с прекрасната си Родина, ще научат всичко за пустините, за растителния и животински свят и тяхното опазване. В сградата на Историческия музей с Туристически информационен център към читалището ще имат възможност да гледат любими филми, да творят. Ще научат елементарна теория на музиката и усвояване на елементарни знания по китара. Ще участват в организирани походи до културно-исторически и природни забележителности в района на Белица. Ще спортуват заедно. Два пъти седмично ще имат възможност да научат английски език по един занимателен начин /говорене, слушане, игри с интересни материали за четене и гледане/.
При желание от тяхна страна организаторите са готови да приемат и нови идеи за летни занимания.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)