В ЮЗУ започва конференцията "Съвременни тенденции в науката“ - blagoevgrad.utre.bg

В ЮЗУ започва конференцията "Съвременни тенденции в науката“

27 юни 2019, 08:46 | blagoevgradutre
  • Снимка:
    ЮЗУ "Н.Рилски"

Официалното откриване е в 10:00 ч.

От 27 до 30 юни т.г. в Университетския център "Бачиново" ще се проведе Осмата международна конференция "Съвременни тенденции в науката" (FMNS-2019), организирана от Природо-математическия факултет на ЮЗУ "Неофит Рилски". Официалното откриване на научния форум ще се състои днес от 10:00 ч.
Международната конференция се провежда под патронажа на ректора на университета проф. д-р Борислав Юруков и с подкрепата на Министерството на образованието и науката и Фонд "Научни изследвания".
FMNS-2019 е мултидисциплинарна конференция, чиято основна цел е да осигури платформа на изследователи, учени, както и индустриални професионалисти да представят своите резултати от научни изследвания и развойна дейност в областта на природните науки и технологии. Конференцията предоставя възможности на участниците да обменят нови идеи и опит, да създадат научни контакти и да намерят глобални партньори за бъдещо сътрудничество. Основните тематични направления на FMNS-2019 са химия, физика, география, екология и опазване на околната среда, математика, информатика, технически науки, методика на обучението. Докладите на участниците в конференцията ще бъдат публикувани в специални издания на специализирани индексирани списания.Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета