Избрани Новини

С един удар: Пийнал млад водач уцели и ел.стълб, и пътен знак

Друг водач уцели пешеходец

На територията на област Благоевград през почивните дни станаха следните ПТП:

- На 29.06. около 06:15 часа на пътя между гр.Гоце Делчев и с.Ляски лек автомобил „Гранд Чероки“ с 23-годишен водач от гр.Гоце Делчев, движейки се с несъобразена с пътните условия скорост, на десен завой излиза встрани от пътя и се блъска в ел.стълб и пътен знак. С порезни рани в областта на главата е пострадал водачът на автомобила, като с техническо средство е установено, че същият е шофирал с наличие на 2,00 промила алкохол в издишания въздух.

- На 29.06. около 07:15 часа между с.Левуново и с.Ново Делчево, община Сандански, лек автомобил „Пежо“ с 27-годишна водачка от гр.Сандански се блъска в крайпътен скат. С охлузна рана на десен крак и фрактура на носа е пострадала водачката на автомобила.

- На 29.06. около 20:10 часа в с.Плетена, община Сатовча, неправоспособен 18-годишен  младеж от с.Плетена, управлявайки мотоциклет „МЗ“ по прав стръмен наклон с несъобразена с пътните условия скорост, се удря в ограда и допуска ПТП. С натъртване на гръдния кош е пострадал водачът на мотоциклета.

- На 30.06. около 09:00 часа на пътя между с.Катунци и гр.Гоце Делчев лек автомобил „Шкода Фелиция“, управляван от А.Д. /40г./ от гр.Гоце Делчев, движейки се с несъобразена с пътните условия скорост е блъснал 73-годишен мъж от с.Горно Спанчево, община Сандански, пресичащ пътното платно. С хематом на лявата вежда и тила е пострадал пешеходецът.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов