Избрани Новини

Децата на Белица усърдно учат английски

Курсът е част от програмата Забавно лято - Белица-2019

В Забавно лято - Белица-2019 , "На гости при баба и дядо" помагат на децата на Белица с минимални средства да усвояват английския език .
Два пъти седмично децата ще учат английския език по един занимателен начин, говорене, слушане, игри с интересни материали за четене и гледане.
Защо да учим английски днес?
- Английският е най-говореният език в целия свят. Един от всеки петима души може да говори английски език или поне го разбира.
- Английският е езикът на науката, авиацията, компютрите (което е много, много важно), дипломацията и туризма. Доброто владеене на английски език ще даде възможност на вашето дете един ден да си намери много добра работа в мултинационална компания дори извън родината или много добра работа за чужда компания.
- Английският като цяло е лесен език и се учи доста бързо в сравнение с други езици, особено от подрастващите.
- Английският не само е полезен, той всъщност носи и доза удовлетворение.
Любознателните деца на Белица вече започнаха да работят със своята преподавателка,  завършила "Английска филология" с магистърска степен.

"Скъпи родители, баби и дядовци, постигайки напредък, вашето дете ще се чувства чудесно. То дори може да започне да се наслаждава на ученето на езика, забелязвайки резултатите и стигайки все по-близо до съвършенството. На това се надяваме ние, организаторите от читалище "Георги Тодоров 1885" чрез подготвената програма "Забавно лято-2019" , "На гости при баба и дядо" в Белица!", споделят организаторите.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов