Турнир по стрелба с пистолет се проведе в ОДМВР - Кюстендил /снимки/ - blagoevgrad.utre.bg

Турнир по стрелба с пистолет се проведе в ОДМВР - Кюстендил /снимки/

02 юли 2019, 16:00 | blagoevgradutre
 • Снимка:
  МВР

 • Снимка:
  МВР

 • Снимка:
  МВР

 • Снимка:
  МВР

 • Снимка:
  МВР

Той бе посветен на 140 години от създаването на МВР

Днес служители на МВР, работещи в ОДМВР, РДПБЗН и РДГП - Кюстендил и журналисти от местни медии проведоха Турнир по стрелба с пистолет „Макаров“. Турнирът бе посветен на 140-годишнината от създаването на МВР.

Сред служителите на МВР най-добър бе резултатът на комисар Светослав Георгиев – директор на РДПБЗН, криминалистът от РУ Бобов дол Марио Миланов се класира на второ място, на трето място е ръководителят на група „Контрол на пътното движение по главните пътища и автомагистрали“ Ивайло Паунов.

В отборното класиране на първо място се класира отборът на РДПБЗН - Кюстендил, на второ място е отборът на група „Контрол на пътното движение по главните пътища и автомагистрали“ - ОДМВР, на трето място е отборът на РУ Бобов дол.

Сред журналистите, участвали в турнира, най-добри резултати показа Ивайло Стоянов от ТВ „Запад“, представителят на „Кюстендил инфо“ Ярослав Ставрев е на второ място и на трето място се класира Ивайло Александров – ТВ „Запад“.

Грамотите на призьорите и подаръците връчиха директорът на ОДМВР старши комисар Е.Стамболийски и директорът на РДПБЗН комисар Св. Георгиев.

Спортните прояви на служителите, посветени на годишнината на ведомството, продължават Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета