ОФК "Пирин" с обръщение към обществеността - blagoevgrad.utre.bg

ОФК "Пирин" с обръщение към обществеността

02 юли 2019, 18:31 | blagoevgradutre
  • Снимка:
    ОФК "Пирин"

ОФК “Пирин” ЕООД Благоевград и "Емирейтс Уелт“ имат сключен един договор за реклама и два за дарение

Ръководството на ОФК "Пирин" - Благоевград разпространи обръщение към обществеността по повод обществения интерес към сручващото се в клуба:

"До заинтересованата Общественост,
До всички привърженици на ОФК „Пирин“ ЕООД Благоевград,
Уважаеми приятели,
Във връзка със зачестилите спекулативни, мнителни и на моменти алогични изказвания по повод случващото се в ОФК „Пирин“ ЕООД Благоевград, ръководството на клуба, както и представителката на настоящия основен спонсор „Емирейтс Уелт“ г-жа Ива Уорън, бихме искали да заявим следното:
Всички подробности около намеренията на „Емирейтс Уелт“ бяха категорично изложени на предходната сесия на ОбС Благоевград и могат да бъдат прочетени в съответните протоколи.
Отново по време на сесията от 28.06.2019 бе съобщено, че детайлният бизнес план, който се изработва и в момента, ще бъде публично достояние най-късно в началото на следващата седмица.
От самото обявяване на намеренията  и от началните разговори с ръководството на ОФК “Пирин” ЕООД Благоевград, „Емирейтс Уелт“  изразява желанието си за партньорство с Община Благоевград, която е стопанин на цялата спортна инфраструктура в областния център. Още веднъж, няма по-желан партньор за  „Емирейтс Уелт“ от Община Благоевград.
Към момента, ОФК “Пирин” ЕООД Благоевград и „Емирейтс Уелт“ имат сключен един договор за реклама, както и два договора за дарение.
Политическата обстановка не е фактор при взимането на решението от страна на „Емирейтс Уелт“ за влизане в разговори за развитието и управлението на ОФК “Пирин” ЕООД Благоевград. Това е един дълго обмислян и планиран ход, чиито момент за реализация настъпи в момента в който фирмата-спонсор бе готова за това.
“Емирейтс Уелт” приветства всички амбициозни планове свързани с развитието на спорта и в частност футбола в Благоевград, и ще подкрепя всячески и всички, които работят в тази посока, за да може  ОФК “Пирин” ЕООД Благоевград да бъде фактор не само на национално, но и на международно ниво."Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета