15 служители на РДПБЗН - Кюстендил наградиха по случай Празника на МВР - blagoevgrad.utre.bg

15 служители на РДПБЗН - Кюстендил наградиха по случай Празника на МВР

04 юли 2019, 12:41 | blagoevgradutre
  • Снимка:
    МВР

В дирекцията работят смели и отговорни хора

Директорът на РДПБЗН - Кюстендил комисар Св. Георгиев награди 15 служители  с „писмена похвала“ по случай 140-годишнината на МВР и професионалния празник 5 юли на работещите в структурата.  Той поздрави служителите и подчерта, че въпреки усложнените  ситуации  - увеличение на пожарите, природни явления,налагащи  професионалната им реакция и  помощ,  е горд, с това, че в дирекцията работят смели и отговорни хора, професионалисти, които  взимат бързи и адекватни решения в сложни ситуации.

„Колеги, благодаря ви за бързата  реакция, когато трябва да оказваме техническа  помощ  за разчистването на пътищата, да помагаме на гражданите, когато е засегнат имотът им, когато трябва да съдействаме на здравни структури. Не са малко случаите, в които  нашата помощ е животоспасяваща. Благодаря за резултатната превантивна работа, за резултатите, които постигате в работата си с младите хора. По случай Празника на МВР благодаря и на гражданите, които ни оказват съдействие, благодаря на колегите от доброволните формирования, чиято помощ винаги е била от значение, благодаря за подкрепата на органите на местна власт, на горските стопанства за отличното партньорство.

Честит празник, колеги, бъдете здрави, нека усилията, които полагаме, срещат заслужено признание и уважение“, се казва в поздравлението на комисар Георгиев.Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета