Избрани Новини

В Благоевград отбелязват Празника на МВР

Бяха поднесени цветя на паметната плоча в двора на ОДМВР

По повод Професионалния празник на МВР – 5 юли, от старши комисар Дойчин Дойчинов,  директор на ОДМВР-Благоевград и гости на тържеството бяха поднесени цветя на паметната плоча в двора на ОД на МВР-Благоевград. По случай празника поздравителни адреси бяха получени от д-р Атанас Камбитов – кмет на Благоевград, проф. д-р Борислав Юруков – ректор на ЮЗУ „Неофит Рилски“ - Благоевград и др.
В присъствието на Бисер Михайлов – областен управител на област Благоевград, Вера Коева – председател на Районен съд - Благоевград, г-жа Тунева – зам. кмет на община Благоевград, полк. Красимир Кръстев – командир на Бригадно командване - Благоевград, Любен Милев – председател на Съюза на офицерите и сержантите от запаса от резерва, представители на Районна прокуратура Благоевград и други гости, на тържествено събрание за постигнати трайни резултати, безукорно поведение, проявена инициативност и професионализъм при изпълнение на служебните си задължения със заповед на  министъра на вътрешните работи с отличие „Почетен знак на МВР" – III степен бе награден старши инспектор Иван Гераков - началник  група „ПКП“ ОДМВР-Благоевград.
За образцово изпълнение на служебните задължения със заповед на министъра на вътрешните работи с „Грамота“ бяха наградени Павел Киров – началник сектор „ФОУССД“  ОДМВР-Благоевград, Даниела Василева – старши експерт в сектор „КАПОЧР“ и Станислав Николов старши експерт в сектор „КАПОЧР“.
За постигнати високи резултати в служебната дейност, конкретен и съществен принос при изпълнение на служебните си задължения със заповед на министъра на вътрешните работи с колективна парична награда бяха наградени седем служители на ОДМВР-Благоевград. За постигнати високи професионални резултати и съществен принос при изпълнение на служебните задължения със заповед на министъра на вътрешните работи  с отличие "Писмена похвала" бяха наградени пет служители на ОДМВР-Благоевград.
За постигнати високи професионални резултати и съществен принос при изпълнение на служебните задължения със заповед на главния секретар на МВР с отличие "Писмена похвала" бяха наградени шест служители на ОДМВР-Благоевград.
За постигнати високи професионални резултати и съществен принос при изпълнение на служебните задължения със заповед на директора на ОДМВР-Благоевград с отличие "Писмена похвала" бяха наградени 59 служители на ОДМВР-Благоевград.
„Да бъдеш служител в министерството на вътрешните работи не е просто професия, това е дълг и призвание, начин на живот, свързан с умението да поемаш отговорност и да бъдеш  в  постоянна готовност да понасяш лишения и несгоди в името на добруването на хората“, се обърна към полицейските служители старши комисар Дойчин Дойчинов. Той поздрави служителите, като им пожела да бъдат достойни в делата си, удовлетворени от работата си и неуморни в следването на целите си.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов