Избрани Новини

Да бъдеш или да не бъдеш...актьор?

Започва лятна театрална школа за възрастни

Не са малко хората в Благоевград, които и на 80 години мечтаят да стъпят на сцената, да подишат театрален прах, да чуят аплодисменти за великолепното си сценично изпълнение. Да бъдеш или да не бъдеш актьор - дилема, която почти пред всеки пубертет е стояла, и дори и след критическата отново започва да те тресе.

Ето, че в Благоевград директорът на ДТ "Проф.Енчо Халачев" Бранимир Митов дава шанс на тези възрастни мечтатели да осъществяват театралната си амбиция. "За всички, които се интересуват от Школата по актьорско майсторство за възрастни! Днес, 17.30 пред Военен клуб - Благоевград!  Срещата ще бъде за опознаване и правене на график! Ще бъдем кратки, ясни и точни!" - призовава Брано, както всички го наричат.

Който  като малък е играл на сцена, сега само ще надгражда под напътствията на този умел режисьор. Който за първи път поема към театралното поприще, ще бъде омаян от перспективите, които ще му покаже този ненадминат театрален педагог. И при всички случаи ще се забавлява, играейки и претворявайки образи, сцени, драми и комедии - през смях и сълзи. Защото театър е зрелище!

И при всички случаи ние, поклонниците на Мелпомена, ще се забавляваме с тях, защото накрая ще има зрелище и за нас - спектакъл, сътворен от всички участници в лятната театрална школа на Бранимир Митов. Очакваме го с нетърпение!



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)