Избрани Новини

Дъждът не уплаши Балканско веселие в Сандански

За малки и големи през целия ден има разнообразни игри

За трета поредна година в град Сандански стартира четиридневният празник на музиката, мезето и питието – Балканско веселие. Топлият летен дъжд на 4 юли не попречи на хилядите посетители да се забавляват с музикалните звезди и да се насладят на вкусната храна и многобройните атракциони за малки и големи.
На сцената в Алеята на дипломата начало на музикалната програма поставиха местният балет „Феерия“ и Брас Бенд Сандански. След тях санданчанката Нанси изпълни любими песни на всички от ефира на Фен ТВ.
Фолклорните ритми бяха подети от лъчезарната Ива Давидова, на чиито изпълнения се извиха кръшни хора.
С бурни аплодисменти и скандирания бе посрещната атрактивната Ашли, която взриви публиката с изпълнения на хитовете си.
Финал на вечерта, макар и под пороен дъжд, който ни най-малко не смути присъстващите, даде неподражаемият Йордан Йончев – Гъмзата. Със своите изпълнения той вдигна до предел градуса на настроението и за сетен път доказа, че темпераментът на санданчани не е мит.
Освен богатата музикална програма посетителите през целия ден и до късно вечерта имат възможността да опитват различни специалитети в отличните кулинарни зони и да се наслаждават на квалитетни питиета. Организаторите от Фен ТВ и Община Сандански са подготвили различни изложения и творчески кътове. За малки и големи през целия ден ще има разнообразни игри. За любителите на забавленията са предвидени и много атракциони.
Предстоят още 3 емоционални дни! До 7 юли на Балканско веселие в Сандански!
Вход свободен!



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов