Избрани Новини

Най-дългото хоро се изви през третия ден на Балканско веселие в Сандански

Топ изпълнителката и модна икона Алисия нажежи страстите докрай

С много посетители, дълги хора, супер настроение и забавления за всички премина третият ден на празника на музиката, мезето и питието – Балканско веселие.
Богатата програма в съботната вечер бе открита от местните таланти от Детски танцов ансамбъл „Македонци“ и Общински танцов ансамбъл "Празник".
Фолклорните изпълнения на харизматичния Дует „Пирин“ не оставиха безучастни любителите на народната ни музика и те извиха най-дългото и кръшно хоро на Балканско веселие.
Младата певица Тиана зарадва феновете на купонджийските ритми, а Крум завладя присъстващите с танцувални хитови парчета и силно сценично присъствие.
Топ изпълнителката и модна икона Алисия нажежи страстите докрай с провокативна секси визия и 100% хитове. Тя не отказа индивидуална снимка с всички желаещи, с което безспорно ще остави траен спомен у феновете си в Сандански.
Като допълнение към разнообразната музикална програма посетителите през целия ден и до късно вечерта имат възможността да опитват вкусни специалитети в отличните кулинарни зони и да се наслаждават на студени питиета. Организаторите от Фен ТВ и Община Сандански са подготвили различни изложения и търговски кътове. За малки и големи през целия ден има разнообразни игри, забавления и атракциони.
Предстои още 1 емоционален ден. Заповядайте на 7 юли на Балканско веселие в Сандански, Алея на дипломата!

Вход свободен.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)