130 души нахрани Кухнята за бедни в Благоевград - blagoevgrad.utre.bg

130 души нахрани Кухнята за бедни в Благоевград

15 юли 2019, 09:40 | blagoevgradutre
  • Снимка:
    Кухня за бедни, Благоевград

Организаторите благодарят на всички дарители и помощници

Кухнята за бедни към православния храм "Св.Николай Чудотворец" в благоевградския квартал "Грамада" и тази неделя нахрани социално слабите ни съграждани.
"Честит празник! Слава на Бога, днешното дежурство мина в приятна и спокойна обстановка. Менюто включваше пиле със зеле, хляб, вафли и трюфели (от ядки и сушени плодове) за десерт. Раздадоха се около 130 порции. Благодарности от целия екип за подкрепата!", споделиха организаторите.
Расте броят на хората, желаещи да работят като доброволци в кухнята. От Кухнята за бедни благодарят на всички дарители и помощници, с чиято помощ отново нахраниха хората.
Ако и Вие искате да помогнете по някакъв начин на инициативата, можете да дарите пари или хранителни продукти. Ако нямате финансова възможност, тогава можете да дарите труда си и да се включите в процеса на приготвяне на обядите. Отидете на място в църквата "Св. Николай Чудотворец" или в Православния информационен център на Неврокопската света митрополия, намиращ се на ул. "Тракия"- 3 в Благоевград и попитайте кога може да стартира Вашата доброволческа дейност!
Информация може да получите веднага във фейсбук групата "Ако си дал на другия".Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета