Да помогнем на Микаела! - blagoevgrad.utre.bg

Да помогнем на Микаела!

26 юли 2019, 10:20 | blagoevgradutre
  • Снимка:
    Община Благоевград

    Концертът е от 19 часа

Музиканти с благотворителен концерт за 12-годишното момиче

Благотворителен концерт в помощ на 12-годишната Микаела ще се проведе в Благоевград. Днес  от 19.00 часа в зала „Яворов“ певци и танцьори ще се качат на една сцена, за да подкрепят детето, което се нуждае от средства за спешна операция.
Микаела страда от епилепсия и има тежки пристъпи ежедневно. За да се подобри състоянието й е необходимо да бъде поставен вагусов стимулатор. Операцията може да бъде извършена в болница Аджибадем в Турция, но за целта са необходими 57 080 евро. Към момента семейството на детето се нуждае от още 35 000 лева, за да може Микаела да замине за Турция.
В благотворителния концерт ще вземат участие ТФ „Астра“, Пирински танцов ансамбъл „Вихрен“, ФГ „Веселина“, Женска група „Иглика“, певческа група „Златна възраст“, ТК „Българска усмивка“, ДЮФА „Пиринска китка“, "ДФТА „Пиринче“. Проявата е подкрепена и от творците Юлия Белемезова, Тодор Чалганов, Ивана Спасова, Александрина Механджийска, Лъчезар Кацарски, Константина Димитрова, Кристиян Вакадинов, Карамфил Божиков, Мария и Магдалена Филатови, Васил Лазаров, Христина Маркова, Надя Андонова, Стоян Джельов.

Средства може да бъдат дарени и в платформата „Хелпкарма“ на линк https://helpkarma.com/campaign/nadejda-za-mikaela-355….
Дарителска сметка в Обединена българска банка:
IBAN: BG49UBBS80021080823040
BIC: UBBS BGSF
Титуляр на сметката: Микаела Иванова Миткова
Paypal: elenasakova@abv.bgКоментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета