Избрани Новини

Трима задържаха за дрога

По случаите са образувани досъдебни производства

От полицейски служители на ОДМВР-Благоевград е проведена акция по линия на противодействие на производството, съхранението и разпространението на наркотични вещества, при която е констатирано следното:

- Вчера около 15:10 часа в гр.Гоце Делчев от полицейски служители на РУ-Гоце Делчев е извършена проверка на жилище, обитавано от Г.П. /32г./ от гр.Гоце Делчев. Намерено и иззето е около 0,73 грама бяло прахообразно вещество, което след направен полеви тест е реагирало положително на амфетамин. Лицето е задържано със заповед за задържане до 24 часа.

- Вчера около 02:30 часа в Петрич от полицейски служители на РУ-Петрич е извършена проверка на Б.Д. /18г./ от Петрич. Намерена и иззета е около 1,05 грама суха тревиста маса, реагираща положително на марихуана. Същият е задържан със заповед за задържане до 24 часа.

- Вчера в Петрич от полицейски служители на РУ-Петрич е извършена проверка на жилище, обитавано от А.В. /33г./ от гр.Петрич. Намерена и иззета е около 2,8 грама суха тревиста маса, реагираща положително на канабис. А.В. е задържан със заповед за задържане до 24 часа.

По случаите са образувани досъдебни производства. Работата продължава.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов