Джаз фестивалът в Банско е очакван и от българи, и от чужденци - blagoevgrad.utre.bg

Джаз фестивалът в Банско е очакван и от българи, и от чужденци

31 юли 2019, 09:00 | blagoevgradutre
  • Снимка:
    Община Банско

    Концертите са безплатни

От 6 до 10 август ще се проведе 22-то му издание

От 6 до 10 август ще се проведе 22-то издание на Международния джаз фестивал в Банско. Това е най-големият летен музикален форум в България. Огромната популярност, която фестивалът спечели сред специалистите и почитателите по целия свят, го превърна в едно от най-значимите международни културни събития на Балканите. Концертите са безплатни за публиката, а организацията се осъществява с помощта на спонсори. През цялата фестивална седмица джаз ще  звучи и през деня, и късно през нощта от различни камерни сцени. Тази година ще се изявяват редица известни изпълнители, сред които са Васил Петров, Камелия Тодорова, Рей Джелато, Джамал Томас бенд, Ванеса Хейнс, Сара Джейн Джиоти и др.Коментари (3)

Потребител
Илиева
Няма как да не е очакван с нетърпение, след като е най-големият летен музикален форум в България и в него ще участват едни от най-големите имена от световната сцеена и това напълно безплатно. Да не говорим, че джаз фестивалите в България са много малко.
31 юли, 13:25 ч.
Потребител
Марто
Този джаз фестивал е поредната положителна реклама за България пред света! Добре че има спонсори, за да може да се провежда вече толкова години!
31 юли, 12:16 ч.
Потребител
Галя
Много големи имена ще се съберат на феста, даже световни знаменитости ще дойдат
31 юли, 10:56 ч.

Добави коментар

* Задължителни полета