Избрани Новини

ПП ГЕРБ - Сандански издигна кметът Kирил Котев за втори мандат

Той получи 104 гласа “ЗА” от общо 107, дали своя вот

Официалното събрание на ПП ГЕРБ - Сандански издигна кметът Kирил Котев за втори мандат със силна консолидация. Той получи 104 гласа “ЗА” от общо 107 дали своя вот. Впечатление прави разликата с другия кандидат за кмет – Георги Баханов, който получи едва 6 гласа в своя подкрепа. С този избор партийните членове показаха не само, че вярват в успеха на настоящия градоначалник, но и че оценяват високо постигнатото в общината през последните 4 години.

Най-категорична оценка за всички изкуствени сигнали от последните седмици бе фактът, че един от най-уважаваните и авторитетни общински съветници от РЗС Калин Терзийски обяви решението си да премине в редиците на ГЕРБ. Припомняме, че той е сред най-разпознаваемите лица на формацията на местно ниво и бе издигнат от тях за председател на Общинския съвет в Сандански. Очевидно компроматната война и поредицата от лъжи изнесени в медиите вече води и до разграничаване на водещи лица в партията.

В тази ситуация ГЕРБ - Сандански се подготвя за още по-голям успех на предстоящите местни избори. Още повече, че и двама от успешните кметове на селата Ново Делчево – Валентин Апостолов и Левуново – Методи Фетфов също обявиха, че искат да бъдат кандидати на ГЕРБ. На предишните избори и двамата бяха издигнати от ВМРО и постигнаха сериозен успех.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)