Бобец и салатка сготвиха в Кухнята за бедни - blagoevgrad.utre.bg

Бобец и салатка сготвиха в Кухнята за бедни

12 август 2019, 10:20 | blagoevgrad.utre.bg
  • Снимка:
    Кухня за бедни Благоевград

Получиха и дарение - леща, боб, ориз

Кухнята за бедни към православния храм "Св.Николай Чудотворец" в благоевградския квартал "Грамада" и тази неделя нахрани социално слабите ни съграждани.
"В днешния горещ неделен ден сготвихме боб. Имахме и включване от помощници. Получихме и дарение - леща, боб, ориз. Спокойно мина дежурството, остана ни храна. Може би заради жегата някои хора не дойдоха", споделиха организаторите.

А в съботния ден доброволците при кухнята направиха 80 буркана компот от дребни сини сливи, също дарение.
Ако и Вие искате да помогнете по някакъв начин на инициативата, можете да дарите пари или хранителни продукти. Ако нямате финансова възможност, тогава можете да дарите труда си и да се включите в процеса на приготвяне на обядите. Отидете на място в църквата "Св. Николай Чудотворец" или в Православния информационен център на Неврокопската света митрополия, намиращ се на ул. "Тракия"- 3 в Благоевград и попитайте кога може да стартира Вашата доброволческа дейност!
Информация може да получите веднага във фейсбук групата "Ако си дал на другия".

Да припомним, че Кухнята за бедни към православния храм "Св.Николай Чудотворец" в Благоевград се издържа само от доброволни дарения, без подкрепата на държавни и общински институции, и разчита единствено на доброволния труд на млади и по-възрастни доброволци. Така че има работа и за Вас!Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета