Националният отбор на България по Tаекуон-До ITF е посланик на кампанията "Заедно срещу трафика на хора“ - blagoevgrad.utre.bg

Националният отбор на България по Tаекуон-До ITF е посланик на кампанията "Заедно срещу трафика на хора“

12 август 2019, 17:10 | blagoevgrad.utre.bg
  • Снимка:
    Община Благоевград

Инициативата е на Местната комисия за борба с трафика на хора - Благоевград

По инициатива на Местната комисия за борба с трафика на хора - Благоевград, националният отбор на България по Tаекуон-До ITF е посланик на кампанията „Заедно срещу трафика на хора/ WE SAY NO TO HUMAN TRAFFICKING“.
Ежегодната национална кампания за превенция на трафик на хора с цел сексуална експлоатация се организира от Националната комисия за борба с трафика на хора към Министерския съвет (НКБТХ), съвместно с десетте местни комисии за борба с трафика на хора в страната.
В Благоевград бяха проведени редица работни срещи с д-р Марио Богданов, вицепрезидент на Световната и Европейската федерации по Таекуон-До и президент на Българската федерация по Таекуон-До, в резултат на които е постигната договореност за партньорство между НКБТХ и Българската федерация по Таекуон-До ITF.
Предстои в периода 24-30 август т.г. да се проведе Световното първенство по Таекуон-До ITF в зала „Колодрума“, Пловдив. Състезателите от българския национален отбор ще носят тениски с мотото на кампанията „We say NO to human trafficking”. Междувременно в рекламния видеоклип за домакинството на България също е включено посланието. По време на първенството ще бъдат разпространени и информационни материали на български и английски език, разработени специално за събитието от МКБТХ - Благоевград и националната комисия.
В Световното ще участват представители на над 80 държави, сред които Австралия, САЩ, Канада, Аржентина, Бразилия, Панама, Венецуела, Пуерто Рико, Англия, Уелс, Шотландия, Ирландия, Испания, Франция и други, като се очаква състезателите да бъдат над 1 500. Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета