Джаз и гурме изкушения за клиенти и партньори на Fibank - blagoevgrad.utre.bg

Джаз и гурме изкушения за клиенти и партньори на Fibank

13 август 2019, 13:34 | blagoevgrad.utre.bg
  • Снимка:
    Fibank

  • Снимка:
    Fibank

За 17-а поредна година Fibank беше основен спонсор на Международния джаз фест в Банско

За 17-а поредна година Fibank (Първа инвестиционна банка) беше основен спонсор на Международния джаз фест в Банско. Огромната популярност, която фестивалът спечели сред специалисти и почитатели по целия свят, го превърна в едно от най-значимите международни културни събития на Балканите и в Източна Европа.
Специалната VIP джаз вечер на Fibank, станала традиция по време на феста, се състоя на 10-ти август в градината на „Ла Веранда” в Кемпински Хотел Гранд Арена Банско. Събитието започна със стилен коктейл с кулинарни изненади. За доброто настроение се погрижиха Орлин Горанов и Акага.
Над 200 клиенти, партньори и приятели на банката уважиха събитието, сред които Радо Янков, Владо Николов, Васил Петров, Ути Бъчваров и много други.
След коктейла за гостите бяха осигурени VIP места на площада в Банско, за да могат да се насладят на изпълненията на специалните гости на феста – джаз и R&B изпълнителя Тони Момрел и Ванеса Хайнес.
След полунощ партито продължи в пиано бар Sing Sing на Кемпински. Специална изненада за гостите бяха лондонската джаз и суинг формация Rey Gelato and The Giants. Купонът продължи до зори с изпълненията на Васил Петров.Коментари (2)

Потребител
Калина
Много би ми се искало джаз феста в Банско да се провежда поне два пъти годишно. От повече такива събития имаме нужда.
13 август, 16:29 ч.
Потребител
Зоя
Последните 3 години ходя на феста и препоръчвам на всички познати така да си оползотворят няколко дни отпуска
13 август, 14:49 ч.

Добави коментар

* Задължителни полета