Избрани Новини

Поставят дарителски кутии в помощ на 11-годишния Деян

Деян се нуждае от лечение и рехабилитация в Турция

Община Благоевград стартира благотворителна кампания в помощ на 11-годишния Деян Ивайло Апостолов. За целта са поставени дарителски кутии  в кино „CINEMAX“ - Благоевград, в магазин „Sky optic” на главната търговска улица „Тодор Александров“, в информационния център на Община Благоевград на пл.„Г Измирлиев“, както и във фоайето в сградата на Общината до гише „Информация“. От днес, 15 август, кутии ще бъдат поставени в магазини „CITY ONE" с адреси ул.„Владо Черноземски“ 3Б, ул.„Владо Черноземски“ 12, ул.„Крали Марко“ 4, пл.„Гоце Делчев“ 2, ул.„Даме Груев“ 1, бул.„Св.св. Кирил и Методий“ 24, а на по-късен етап на новоизграждащи се обекти на бул.„Васил Левски“ 53 и ул.„Александър Стамболийски“ 77. Подвижни дарителски кутии ще има на всички културни мероприятия, организирани от Община Благоевград.
Деян страда от рядка форма на вродена мозъчна аномалия, детска церебрална парализа и симптоматична епилепсия.
Деян се нуждае от адекватно лечение и рехабилитация в Турция, но семейството му няма необходимите финансови средства за това.
В края на месец юни, по предложение на кмета д-р Атанас Камбитов Общинският съвет гласува отпускане на еднократна финансова помощ на Деян.
Всеки, който желае да помогне, може да се  включи в благотворителната кампания, като остави определената от него сума в дарителските кутии или преведе пари по сметката на Деян.
UniCredit Bulbank BIC: UNCRBGSF
IBAN:  BG82UNCR70001523647240
Деян Ивайло Апостолов



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов