Избрани Новини

Читалище "Братство 1869“ - Кюстендил представи дейността си на младежко изложение

Участваха над 15 топ организации от страната

На 12 август - Международният дeн на младежта, представители на читалище "Братство 1869" -  Кюстендил взеха участие в младежко изложение „Следвай ритъма 2019“, провело се в Морската градина на Бургас.
Младежкото събитие бе организирано от Министерството на младежта и спорта, а домакини бяха община Бургас и Национално сдружение „Младежки глас“.
Темата тази година бе „Да преобразим нашия свят“ с фокус върху Цел №4 от Целите за устойчиво развитие 2030 - „Осигуряване на приобщаващо качествено образование и насърчаване на възможностите за учене през целия живот за всички“.
Младежкото събитие бе открито от Николай Павлов - заместник министър на младежта и спорта. На него се представиха над 15 топ организации от страната, а Пантеонът в Бургас бе препълнен с граждани и гости на града, които участваха в младежкия фестивал.
Читалище "Братство 1869" представи своята разнообразна дейност. По време на изложението бяха раздадени информационни материали, промотиращи мрежата Евродеск и възможностите за мобилност, които предлагат програмите „Еразъм +” и „Европейски корпус за солидарност”.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)