Избрани Новини

Хайде на музикален маратон на стадиона в Крупник!

Събитието е от 21:00 ч.

Музикално пътешествие във времето очаква крупничани, информират от Община Симитли. Диско-ретро маратон ще разтърси симитлийското село Крупник, а стадион „Арена-Крупник“ ще бъде домакин на музикалния маратон. Инициативата дошла от гастарбайтери, които работят и живеят в Лондон, но милеят за родината. Очакват да се получи едно незабравимо парти. Да се потанцува на открито под ритмите на БГ и всякаква друга ретро и не само музика. За първа година ще бъде на стадиона, защото организаторите очакват повече хора.
Идеята се зародила около Нова година, когато обикновено се прибират гастарбайтерите. Тогава направили в местния ресторант подобно ретро парти. Харесало им, но искали да бъде по-мащабно. И решили да го направят на стадиона, за да се съберат повече хора, да потанцуват и се повеселят. Входът е свободен.
За събитието помага и кметът на общината Апостол Апостолов.
А DJ Алексей, който е от Крупник, е подготвил много изненади с избрани песни от 70-те, 80-те, 90-те години и по-нови, както и за всяка възраст.
Кметът Ваня Чакалска се надява събитието да излезе от рамките на селото и да стане общинско мероприятие.
И така - не пропускайте второто издание на диско-ретро маратона тази вечер от 21:00 ч. на стадион „Арена - Крупник” с водещ DJ Алексей.




Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов