Избрани Новини

Светлинно-музикално шоу озари Крупник

Над 1000 потанцуваха на открито на стадион "Арена-Крупник"

Цяло село Крупник и много гости от страната и чужбина станаха свидетели на уникално светлинно музикално шоу, съобщиха от Община Симитли. Много музика с избрани песни от 70-те, 80-те, 90-те години и по-нови, както и за всяка възраст, направиха едно музикално пътешествие във времето. Инициативата дошла от гастарбайтерите Еленко Георгиев, Сашо Равначки, които работят и живеят в Лондон, но милеят за родината.

Над 1000 потанцуваха на открито на стадион „Арена-Крупник“ под ритмите на БГ и всякаква друга ретро музика, където се завихри едно незабравимо парти.

А музикалните поздрави на Диско - ретро маратона нямаха предел. Най-много поздрави имаше за кмета на Община Симитли Апостол Апостолов, како и за кметицата на Крупник Иванка Чакалска.

А имената бяха изписвани със светлини на екрана, което впечатли празнуващите.

Професионалисти се погрижиха и за музиката, и светлините.

Идеятасе зародила около Нова година, когато обикновено се прибират гастарбайтерите. Тогава направили в местния ресторант подобно ретро парти. Харесало им, но искали да бъде по-мащабно. И решили да го направят на стадиона, за да се съберат повече хора, да потанцуват и се повеселят.

 DJ Алексей, който е от Крупник, подготви много изненади. А след края на шоуто всеки поиска то да стане традиция.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)