Вкусно меню предложи и тази неделя Кухнята за бедни - blagoevgrad.utre.bg

Вкусно меню предложи и тази неделя Кухнята за бедни

18 август 2019, 20:21 | blagoevgrad.utre.bg
  • Снимка:
    Кухня за бедни, Благоевград

    Всеки може да помогне на кухнята

Раздадоха се около 130 порции

Кухнята за бедни към православния храм "Св.Николай Чудотворец" в благоевградския квартал "Грамада" и тази неделя нахрани социално слабите ни съграждани.
"Днес дежурството мина приятно и спокойно. Менюто включваше пиле със зеле, хляб и халва. Раздадоха се около 130 порции. Благодарности на всички, които се потрудиха", споделиха организаторите.

Ако и Вие искате да помогнете по някакъв начин на инициативата, можете да дарите пари или хранителни продукти. Ако нямате финансова възможност, тогава можете да дарите труда си и да се включите в процеса на приготвяне на обядите. Отидете на място в църквата "Св. Николай Чудотворец" или в Православния информационен център на Неврокопската света митрополия, намиращ се на ул. "Тракия"- 3 в Благоевград и попитайте кога може да стартира Вашата доброволческа дейност!
Информация може да получите веднага във фейсбук групата "Ако си дал на другия".

Да припомним, че Кухнята за бедни към православния храм "Св.Николай Чудотворец" в Благоевград се издържа само от доброволни дарения, без подкрепата на държавни и общински институции, и разчита единствено на доброволния труд на млади и по-възрастни доброволци. Така че има работа и за Вас!Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета