Lidl продължава дегустациите в магазините си в цялата страна - blagoevgrad.utre.bg

Lidl продължава дегустациите в магазините си в цялата страна

21 август 2019, 10:00 | blagoevgrad.utre.bg
  • Вижте датите за Разлог, Гоце Делчев и Петрич

Посетителите ще опитат продукти, собствени марки на Lidl, от четири продуктови категории: млечни, колбаси, сладолед и бира

През месец май Лидл България обяви резултатите от мащабен вкусов тест, проведен за веригата от IPSOS България. В него са взели участие 4600 респондента, които са тествали 199 продукта от 24 собствени марки, а резултатите са изведени на база 19 900 получени оценки. Проучването е било проведено по метода на т.нар. blind test „сляп тест“ – участниците не са знаели каква е марката на тестваните продукти, за да бъдат оценките им напълно безпристрастни.
Мащабът на проучването го прави най-големият вкусов тест на продукти, проведен от IPSOS в България, а резултатите са впечатляващи: 86% от българите одобряват вкуса на собствените марки на Lidl, 82% потвърждават качеството им, а 81% биха препоръчали на свои близки, познати и приятели да опитат тествания от тях продукт.
Верни на максимата, че личното мнение е най-важно, от компанията обявиха дегустации във всички градове, в които имат магазини. Така всеки, който желае, може да опита избрани продукти от собствени марки, които са били част от проучването.
Дегустацията в Разлог ще се проведе на:
24 август (събота), от 11:00 до 15:00 часа в магазина на ул. "Гоце Делчев" №24.   
В Гоце Делчев на:
31 август (събота), от 11:00 до 15:00 часа в магазина на ул. "Панаирски ливади" №2.
В Петрич на:
7 септември (събота), от 11:00 до 15:00 часа в магазина на ул. "Рокфелер" № 49.
По време на дегустациите посетителите в магазините ще имат възможност да опитат продукти, собствени марки на Lidl, от четири продуктови категории: млечни, колбаси, сладолед и бира, както и да дадат своето мнение за всеки един от тях. Кои са продуктите, които дегустиралите в Разлог, Гоце Делчев и Петрич са харесали най-много, ще обявим тук, непосредствено след дегустациите.
Допълнителна информация за най-големия вкусов тест на продукти, собствени марки на Lidl, както и за графика на дегустациите, можете да намерите на https://www.lidl.bg/bg/kachestvo.Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета