Избрани Новини

Хитовият мюзикъл "Чикаго" закрива Банско Опера Фест

Входът за фестивала е свободен

Оперният фестивал в Банско отбеляза своята десета годишнина с богата програма, насочена към почитателите на класическата музика. Събитието, организирано от Община Банско, Кемпински Хотел Гранд Арена и Монте Мюзик, събра хиляди гости в курортното градче, а интересът към него непрекъснато нараства. Тази вечер е последното фестивално събитие.
Мариан Бачев, Десислава Николова и Лилия Илиева ще са главните действащи лица в хитовия мюзикъл “Чикаго”, който ще бъде представен в закриващата фестивална вечер. Днес от 20 часа, гостите на Банско ще се насладят на мюзикъла, създаден по мотиви от пиесата “Чикаго” на Морис Далас Уаткинск, музиката е на Джон Кандър, а либретото  на Фред Еб и Боб Фос. Режисьорът Борис Панкин стои зад продукцията на Държавна опера - Варна. Хореограф е Анастасия Неделчева, дирижира Страцимир Павлов.
Организаторите на Банско Опера Фест напомнят, че входът за фестивала е свободен, мястото е площад "Никола Вапцаров", а последните дни на август са прекрасен избор за планинска почивка в полите на Пирин.



Топ Новини

Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)