Кристина Димитрова ще е председател на журито на "Пей сърце" 2019 - blagoevgrad.utre.bg

Кристина Димитрова ще е председател на журито на "Пей сърце" 2019

26 август 2019, 14:23 | blagoevgrad.utre.bg
  • Снимка:
    Читалище "Братство"

Форумът дава поле за изява на състави и изпълнители от страната и чужбина

Популярната българска певица Кристина Димитрова ще бъде председател на журито на "Пей сърце" 2019. На 14-ти септември, за 13-та поредна година, ще прозвучи Международният фестивал на шлагерната и старата градска песен "Пей сърце".
Фестивалът се организира от читалище "Братство 1869" и Община Кюстендил, под патронажа на кмета г-н Петър Паунов. Съорганизатор е читалище "Пробуда 1961". Целта му е съхраняване и популяризиране на шлагерната и старата градска песен, възраждането ѝ за нов живот и приобщаване на младите хора към нейната лиричност и красота.
Фестивалът се утвърди като форум, който дава поле за изява на състави и изпълнители от цялата страна и чужбина, които представят богатството на шлагерната и стара градска песен.
Тази година фестивалът ще се проведе на 14 и 15 септември на сцената на читалище "Братство 1869", а участниците ще бъдат оценявани от жури в състав: председател - известната българска поп певица Кристина Димитрова и членове: проф. Панайот Панайотов, Бони Милчева и др.Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета