Безплатно преглеждат възрастните хора в община Сатовча - blagoevgrad.utre.bg

Безплатно преглеждат възрастните хора в община Сатовча

27 август 2019, 09:21 | blagoevgrad.utre.bg
  • Снимка:
    pixabay

Плегледите са на 27, 28, 29 и 30 август

Общинска администрация - Сатовча организира за пета поредна година специализирани безплатни медицински прегледи за възрастни хора. Прегледите са вторият етап от Програмата „Забавно лято, грижовна есен“, която се провежда на територията на община Сатовча със съдействието на кмета на общината Арбен Мименов в партньорство с Фондация „BCause“ и Фондация „Направи добро Александровска“ към Александровска болница, с финансовата подкрепа на фирма за производство на тютюневи изделия, като част от инициативите на тази компания са насочени за корпоративна социална отговорност за подпомагане на общности в различни тютюнопроизводителни региони и общини.

Специализираните безплатни прегледи ще се проведат в дните:

27 август (вторник) в Сатовча - за Сатовча и съседните населени места. Прегледите във всички населени места ще се извършват от медицински специалисти кардиолог, ортопед, гастроентеролог и невролог в сградата на общината - първи етаж.

28 август във Вълкосел - за Вълкосел и съседните населени места. Прегледите ще се извършват в сградата на кметството и читалището.

На 29 август в Кочан - за Кочан и съседните населени места в сградата на училището - първи етаж.

На 30 август в Слащен - за Слащен и съседните населени места.

За по-доброто консултиране пациентът трябва да носи налични медицински документи - епикризи, изследвания, становища и други.Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета