Избрани Новини

За първи път в Благоевград - английски за бебета!

Мозъкът е най-подготвен за изучаването на езици във възрастта 0 и 3 години

Стартират за първи път в Благоевград курсове по английски език за бебета между 3 месеца и 2 години. Курсът "Baby's Best Start" е най-добрият старт за всяко дете! Той е предназначен за бебета до 2 години и обогатява по прекрасен начин връзката дете-родител. Работи се върху цялостното детско развитие, пее се, играе се и се забавляват на английски. Науката показва, че мозъците на бебетата са най-добрите машини за обучение, създавани някога.
Мозъкът ни е най-подготвен за изучаването на езици във възрастта 0 и 3 години. Бебетата могат да започнат усвояването на втори език отрано и да се справят с процеса много по-лесно, отколкото в по-късна възраст.

Преди повече от 30 години лингвистката Хелен Дорон прави революция в преподаването на английски като втори език, като разработва методология, близка до усвояването на майчиния език. Днес „Хелен Дорон” е международна франчайз мрежа в над 30 страни, в която са учили над три милиона бебета, деца и подрастващи. Образователната група “Хелен Дорон” получи наградата за Най-добър детски образователен франчайз за 2019 г. на международния конкурс на списание Global
Franchise в Лас Вегас! Тази награда е световно признание за лидерството на “Хелен Дорон” в областта на ранното детско развитие и образование!



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов