Кресна и София обмениха полезен административен опит - blagoevgrad.utre.bg

Кресна и София обмениха полезен административен опит

05 септември 2019, 14:33 | blagoevgrad.utre.bg
 • Снимка:
  Община Кресна

 • Снимка:
  Община Кресна

 • Снимка:
  Община Кресна

 • Снимка:
  Община Кресна

 • Снимка:
  Община Кресна

Най-впечатляващо беше представянето на дейността на Контактния център на Столична община

Вчера в Столична община се състоя среща за обяна на опит по проект "Развитие на пряката демокрация в община Кресна", Договор № BG05SFOP001-2.009-0015-C01 по процедура BG05SFOP001-2.009 с бенефициент - Сдружение "Нов избор" и партньор община Кресна.
Домакините от Столична община в лицето на Венера Милова - директор на Дирекция "Административно обслужване", Мария Николова - главен юрисконсулт, Стоян Бомбов - ръководител на Контактен център, Димитрина Герасимова - вр.и.д. АПА и ГРАО и Борислав Панайотов - директор на Дирекция "Информационно обслужване и технологии" бяха изключително отзивчиви и запознаха своите гости с работата в най-голямата община на България в продължила повече от два часа динамична и полезна дискусия.
За експертите по проект "Развитие на пряката демокрация в община Кресна" и служителите на Община Кресна най-впечатляващо беше представянето на дейността на Контактния център на Столична община. Уникален като структура, технологични решения и възможности, Контактният център обслужва денонощно гражданите на Столична община, като им дава възможност да информират незабавно администрацията за абсолютно всичко, което може и си струва да бъде във фокуса на нейното внимание.
Гостите от Кресна също имаха с какво да впечатлят своите домакини. Инж.Владимир Филипов - експерт по проект "Развитие на пряката демокрация в община Кресна", представи някои авангардни технологични решения в областта на социалните услуги и здравната превенция, които предстои да бъдат внедрени в община Кресна и биха довели до качествено нов тип обслужване и грижа за гражданите на малката община в полите на Пирин.
След срещата гостите от Кресна имаха възможност да посетят Контактния център на Столична община, за да се запознаят на място с напрегнатата и изключително отговорна работа на служителите, както и да им задават въпроси.
Това е втора обмяна на опит по проект "Развитие на пряката демокрация в община Кресна" след проведената на 27.08.2019 г. среща в Благоевград и е отлична възможност за служителите на община Кресна да вземат най-доброто от работата на водещи общини в България.Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета