Избрани Новини

Емоции на децата на Петрич подари Пипи Дългото чорапче /снимки/

Тази вечер от 20.30 часа започва мюзикълът "Зоро"

“Тя се казва Пипелота, Виктоария, Трапсперанта, Ментолка, по баща Ефраимова. Или накратко Пипи Дългото чорапче. Тя е доста чудата, но аз се надявам, че въпреки това вие ще я обикнете…“, казва Астрид Линдгрен, авторка на една от най-популярните, четени и обичани детски книги.

Спектакълът „Пипи Дългото чорапче“ на сцената в Петрич очаквано завладя най-малките жители на общината. Вълшебно, забавно, обгърнато от енергия и фантазия преживяване, което споделиха невероятните актьори от Музикално-драматичен театър „Константин Кисимов“ - Велико Търново с децата на Петрич. Много смях, чудеса и неповторими превъплъщения, всичко което може да поднесе театралното изкуство, подари Община Петрич на децата. И нека помним казаното от Пипи, че „Светът е пълен с разни неща и наистина има нужда някой да ги потърси и намери. Именно това правят нещотърсачите", а децата винаги да бъдат „нещотърсачи“.

Тази вечер от 20.30 часа на сцената на градския площад започва мюзикълът "Зоро", постановка на Държавна опера - Варна с използването на 3D mapping. Мюзикълът пресъздава легендарната история за романтичния герой Зоро и борбата на доброто срещу злото, с музиката на прочутите Джипси Кингс, необикновени певческо-актьорски превъплъщения, зрелищни борби с шпаги и невероятни каскади, всичко обгърнато във вихъра на магическото фламенко.



Топ Новини

Снимка на Деня

Таен агент? Настимир Ананиев, скрит зад фикус, подслушва Бойко Борисов